Ervaar VMBO-groen en kom langs!

Weet je nog niet voor welke school je gaat kiezen? Kom dan langs op de DoeDag en OpenAvond. Die zijn erg handig als je nog niet weet naar welke school je toe gaat. Onze leerlingen en docenten kunnen je veel vertellen over het VMBO-groen en natuurlijk ook over de school zelf. Je bent van harte welkom! Net als je (groot)ouders en eventuele broers en zussen natuurlijk.

VMBO opendag

InfoAvond
 

Dinsdag 28 november 2017
Van 19.30 - 21.30 uur
Je bent van harte welkom om tijdens de InfoAvond de school te bekijken, samen met je ouders/verzorgers, broers en zussen. De leerlingen en docenten vertellen je graag meer over de school. Voor deze avond kun je je aanmelden voor Buitenpost, Heerenveen, Leeuwarden of Sneek. Want wij vinden het prettig om te weten of je komt, maar ook zonder aanmelding ben je natuurlijk van harte welkom.

 

DoeDagMeld je aan

Woensdag 7 februari 2018
Voor de DoeDag kun je je hier aanmelden.

Bent u leerkracht op de basisschool? Voor Heerenveen & Sneek is het mogelijk om uw leerlingen digitaal per groep aan te melden

OpenAvond

Woensdag 7 februari 2018
Van 18.30 - 21.30 uur
's Avonds ben je van harte welkom om samen met je ouders/verzorgers, broers en zussen de school te bekijken. De leerlingen en docenten vertellen je graag meer over de school. Voor deze avond kun je je aanmelden voor Buitenpost, Heerenveen, Leeuwarden of Sneek. Want wij vinden het prettig om te weten of je komt, maar ook zonder aanmelding ben je natuurlijk van harte welkom.

Locaties VMBO-groen

Klik op een van de onderstaande locaties voor de contactgegevens.

BuitenpostHeerenveenLeeuwardenSneek

 

Meer weten over VMBO-groen?Brochure aanvragen
Wil je meer weten over het VMBO-groen? Of wil je een brochure aanvragen? Bekijk de website of vraag de brochure aan!