Inspectie tevreden over Nordwin College

De Inspectie van het Onderwijs is tevreden over de wijze waarop Nordwin College de kwaliteitszorg en kwaliteitscultuur van haar opleidingen heeft verbeterd. Dit blijkt uit het Herstelonderzoek Bestuur en Opleidingen van de Inspectie dat deze week werd gepubliceerd.

Twee jaar geleden stelde de Inspectie vast dat Nordwin College de kwaliteitszorg en kwaliteitscultuur van het onderwijs op een aantal punten moest verbeteren. Met steeds het belang van de leerlingen en studenten voorop is vervolgens binnen Nordwin College hard gewerkt om deze punten op orde te brengen. Als kroon op dit werk heeft de inspectie nu vastgesteld dat alle inspectiestandaarden bij Nordwin College weer voldoende zijn.

In een jaar waarin de coronacrisis veel extra energie en doorzettingsvermogen heeft opgeëist, is het behaalde resultaat een mooie opsteker.

In 2020 is Nordwin College bestuurlijk gefuseerd met Aeres. Met ingang van het nieuwe schooljaar vormen beide organisaties één AOC en zullen zij gezamenlijk verder werken aan doorontwikkeling van het groene onderwijsaanbod, met kwaliteit hoog in het vaandel.

Terug