Nordwin College: “Goede sfeer en sterk in maatwerk”

Buitenpost: de missie van Nordwin College "Wij inspireren mensen om met passie en vakmanschap te werken aan een duurzame wereld". Hierover kreeg Nordwin College Buitenpost een mooi compliment van de inspectie: Dat hebben we gezien! Wat de schoolleiding voorleeft in gedrag zien we terug in het gedrag van de docenten met hun klassen.

Donderdag 1 februari was een inspectiebezoek bij Nordwin College Buitenpost. Drie inspecteurs hebben in vele lessen meegekeken, met leerlingen gepraat en uitgebreid  de verschillende aspecten van de school bekeken.

Ze waren zeer onder de indruk van de goede sfeer op school. Ze zagen heel veel respect tussen zowel de leerlingen als tussen docenten en leerlingen. De leerlingen worden gemotiveerd door de docenten om serieus en met plezier aan het werk te gaan met hun schoolwerk. De leerlingen gaven ook aan bewust te kiezen voor Nordwin College door het aanbod van onderwijs.

Nordwin College is hard op weg om subliem te worden in het leveren van maatwerk. Door de manier van onderwijs kunnen leerlingen gemakkelijk opstromen naar een hoger niveau. Hier worden hun ook volop kansen voor geboden.

Op woensdag 7 februari is de Doe Dag en Open Avond bij Nordwin College.

Terug