NordWinnaars bij Skills Talents 2020

​Vandaag was het een spannende dag voor Milan Dijkstra, Jorrit Holwerda en Steijn Boonstra (Tuinontwerp- en aanleg) en Cassandra Stegeman, Tessa de Groot en Cloë Mashan (Bloemwerk). Na een korte nacht in Esonstad (waar alle deelnemers sliepen) stroomde om half 10 heeft de hele Frankenhal vol met deelnemers van Skills Talents voor de finalewedstrijden. Iedereen had er onwijs veel zin in en er hing een gezonde spanning in de lucht. Wie wordt het beste vakteam van Nederland in zijn of haar vakrichting? 

Nadat de wedstrijden om half 3 zijn afgelopen, konden de deelnemers even op adem komen. Om 17.15 uur startte de prijsuitreiking! Naast de verschillende vakteams die in de prijzen kunnen vallen is er nog een prijs. Alle vakteams uit een provincie vormen namelijk samen een provincieteam. Ze moeten binnen de verschillende disciplines van het vmbo met elkaar samenwerken om een zo hoog mogelijke score te behalen.

De uitslag

De meiden zijn 3e geworden, de jongens 6e en als provincieteam zijn ze 8e geworden. Een hele mooie prestatie!!! En wat een mooie leerervaring is zo'n dag. Trots zijn we op onze NordWinnaars dat ze onder deze druk zo goed hebben gepresteerd.

IMG-20200305-WA0005.jpg

Terug