1e kennismaking Nordwin College

De eerste kennismaking met Nordwin College voor (potentiële) leerlingen en studenten was afgelopen dagen.

Open dag MBO

Op dinsdag vond de Open dag voor het MBO plaats. In Buitenpost, Heerenveen, Sneek en Leeuwarden was een goede aanloop van geïnteresseerden. Voor de 1e keer organiseren we 2 losse Open dagen in het jaar. Dus het was even spannend hoe de opkomst zou zijn. De opkomst bij MBO 1 t/m 4 in Leeuwarden overtrof onze verwachtingen met ruim 800 bezoekers.

In december zijn de Meeloopdagen MBO 3&4 waar (potentiële) studenten een lesdag mee kunnen draaien en op 24 januari is de volgende Open dag. Geïnteresseerde studenten voor de MBO 1&2 locaties kunnen altijd terecht als ze een afspraak hebben gemaakt.

 

VMBO-groen

Gisteren volgden honderden basisschoolleerlingen mini-lesjes tijdens de Doedag op onze VMBO-locaties. Ook tientallen ouders/verzorgers kwamen mee. Het inrichten van een chillplek op de computer, een sleutelhanger maken,  plantjes oppotten, kennisquizen en natuurlijk ‘enge’ beesten aaien. Het was een geslaagde drukke dag.

’s Avonds kwamen veel basisschoolleerlingen samen met hun ouders/verzorgers naar de Open avond waar in Heerenveen zelfs een Catwalk door huidige leerlingen te zien was.

Op 5 februari vind de volgende Open avond plaats.

DSC_0207.jpg

Terug