Eerste geslaagden bekend!

Vandaag is het feest op het Nordwin College in Buitenpost! De leerlingen van de Gemengde Theoretische leerweg hebben vandaag hun uitslag gekregen en zij mogen hier erg trots op zijn, bijna alle leerlingen zijn geslaagd!

De corona-crisis heeft voor veel opschudding gezorgd, zo ook bij alle examenleerlingen. Na een bijzondere examenvoorbereiding in de laatste 2 jaar, was het toch wel heel erg spannend voor een aantal. Gelukkig konden de docenten bij de meeste leerlingen goed nieuws vertellen. In totaal zijn er 23 leerlingen geslaagd voor zowel de gemengde leerweg als de theoretische leerweg!

De leerlingen van de andere niveaus zitten nog even in spanning. Omdat zij het examen digitaal gemaakt hebben, krijgen zij pas uitslag op woensdag 16 juni. Zij moeten dus nog even duimen.

Alle docenten en medewerkers van het Nordwin College in Buitenpost willen de onderstaande leerlingen nogmaals van harte feliciteren met het resultaat! Daarnaast wensen zij de leerlingen die nog een herexamen willen of moeten maken veel succes met de voorbereidingen en het maken hiervan.

Geslaagden Nordwin College VMBO-Gemengde Theoretische leerweg (10 juni 2021)

Imre Aantjes, Olav Bourgonje, Wesley van den Broek, Tommy Dijkstra, Frans Elzinga, Jacoba Hansma, Marrit Heegstra, Jelmer van der Heide, Willem Kloosterman, Bo Knip, Ingmar van der Kooi, Bahati Nyembo, Bauke Pieter Oedzes, Zoé van der Poel, Silke Sikkema, Marije van der Veen, Dorina Visser, Femke Wedzinga, Renske Westra, Dimara Wildeman, Cor de With, Jan Berend Zuidersma, Jitske Zuidersma

Terug