Nordwin College komende zondag te zien op RTL4

Komende zondag 21 februari om 15.30 uur zijn we in het programma Onderweg naar de Regio op RTL 4 te zien in een kort filmpje van ongeveer 2 minuten. Op zaterdag 27 februari om 13.30 uur zendt RTL 4 de herhaling uit. Onderweg naar de Regio.jpg

Het filmpje is in november vorig jaar opgenomen in het Leeuwarder Bos. Folkert Wesselius, Peter Nauta, Renzo Bruggink en Jos van der Laan zijn de vier studenten van de opleiding Opzichter/uitvoerder groene ruimte die daar een project van Regioleren hebben gedaan. Folkert vertelt over de duurzame fietsenstalling die zij hebben gemaakt en laat het zien in het filmpje. Wypkje de Jong, docent biologie en coördinator Regioleren bij MBO 3&4, vertelt over ons onderwijs, onze fusie met Aeres en legt uit wat Regioleren inhoudt.

Het project is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de Stichting Natuurlijk Leeuwarder Bos en Nordwin College om de natuur- en belevingswaarde in het Leeuwarder Bos te vergroten. De stichting is hierbij de opdrachtgever en Nordwin College opdrachtnemer. 

Het filmpje is erg leuk geworden, de moeite waard om even te kijken komende zondag!

Terug