Online kennisbijeenkomst Veiligheid Gewasbescherming

Nieuw! Online kennisbijeenkomst Veiligheid Gewasbescherming

Nordwin College start, samen met de andere groene scholen in Nederland, online opleidingen en trainingen. Cursisten kunnen deze vanuit huis en volledig in eigen tijd en tempo doorlopen. De online trainingen zijn beschikbaar via een webshop, cursisten kunnen direct na het afrekenen aan de slag.

De eerste training is nu beschikbaar, het betreft een online kennisbijeenkomst ‘Veiligheid’, ter verlenging van het vakbekwaamheidsbewijs Gewasbescherming. Deze online kennisbijeenkomst  biedt een volledige cursus op het terrein van Veiligheid Gewasbescherming.
Aan bod komt onder meer veiligheidsbeleid en -methoden, veiligheid voor het spuiten, tijdens de bespuiting en na het spuiten. De online kennisbijeenkomst bevat ook oefenvragen en wordt afgesloten met een eindtoets.

Met het bestuderen van deze online kennisbijeenkomst kan één studiepunt worden behaald voor verlenging van het vakbekwaamheidsbewijs Gewasbescherming. Na afronding van de online bijeenkomst worden de voor verlenging benodigde gegevens doorgegeven aan Bureau Erkenningen. De cursist hoeft hiervoor niets te doen.

Ga naar https://cursusshop.nordwincollege.nl/ om u aan te melden of voor meer informatie klik hier.

Terug