Student Marleen Haverkamp aan het woord over haar Entreeopleiding, niveau 1:

"Ik heb dit jaar de Entree opleiding gedaan. Zelf kwam ik van kader-niveau. Ik wist in het begin totaal niet wat mij te wachten stond. Ik liet dit gewoon op mij afkomen. Iedereen om mij heen zei: `Dit red je makkelijkmarleen haverkamp.jpg. Dit kan je echt.` Eerst moest ik wennen dat je veel opdrachten op de computer maakt in plaats van uit een boek.

Fijne coach
Gelukkig heb ik een hele fijne en lieve coach die mij altijd helpt en er altijd voor mij is. Niet alleen wanneer het goed gaat, maar ze ziet ook altijd aan ons wanneer het niet zo lekker met iemand gaat.

Stage
Ook loop ik nu 2 dagen in de week stage. Hier moest ik ook even aan wennen. Het is wel erg fijn dat deze opleiding bestaat. Zo kan je als je door een reden de middelbare school niet haalt als nog je diploma halen. Na deze opleiding kan je een opleiding kiezen die je graag wil doen en zo door gaan tot het niveau dat je graag wil halen. De docenten helpen jou ook op een fijne manier. Als ik iemand zou tegen komen die door omstandigheden haar of zijn middelbare school niet heeft kunnen halen zou ik de Entreeopleiding van Nordwin College zeker aanraden".