Je bent van harte welkom op onze Open dagen, Infomarkten en Meeloopdagen!

Weet je nog niet welke opleiding je gaat kiezen? Om je te oriënteren op een MBO-opleiding organiseren wij Open dagen, Infomarkten en Meeloopdagen. Je bent van harte welkom tijdens deze dagen. Deze kunnen heel handig zijn als je het nog niet precies weet. Onze studenten en docenten kunnen je veel vertellen over de opleidingen en over de school zelf. Kom je (en ook je ouders natuurlijk) bij ons langs?

Onze volgende open dag is:

INFOMARKT 2020

Dinsdag 3 maart 2020
16.00 - 18.00 uur

Nordwin College
​Jansoniusstraat 2a
8934 BM Leeuwarden

Meld je aan voor de INFOMARKT 2020!
Deze Infomarkt vindt alleen plaats in Leeuwarden, maar is ook vertegenwoordigd door onze scholen in Buitenpost, Heerenveen en Sneek. Dus ook als je straks misschien naar een van deze scholen wilt, kun je in Leeuwarden meer informatie over onze opleidingen krijgen.

Meer weten over onze opleidingen?

Wil je eerst meer weten over onze opleidingen? Of wil je een brochure aanvragen? Bekijk de website of vraag de brochures aan

Meeloopdagen niveau 3&4

De Meeloopdagen zullen plaatsvinden in de week van 9 december t/m 13 december 2019 en in de week van 2 maart t/m 6 maart 2020.
Klik hier voor meer informatie.

MBO 1&2-locatie bezoeken?

Wil je een MBO 1&2 locatie bezoeken, dan kun je een afspraak maken.

Een Open dag of een Infomarkt kan je veel opleveren als je je goed voorbereidt. Om je daarbij te helpen hebben we een paar voorbeeldvragen op een rij gezet die je docenten, studiebegeleiders en studenten kunt stellen. Bekijk de vragen hier.