InfoMarkten

Ben jij op weg naar een uitdagend beroep? Bezoek dan onze InfoMarkt. Dat kan heel handig zijn als je twijfelt welke opleiding je wilt gaan volgen. Onze studenten en docenten kunnen je veel vertellen over de opleidingen en natuurlijk ook over de school zelf. Jij (en ook je ouders natuurlijk) bent van harte welkom!

MBO
 

 

 
Meld je nu aan voor de InfoMarkt 

Landingspagina-MBO stel je vraag

 

 

 

 


InfoMarkten MBO 1 t/m 4

De InfoMarkten vinden voor alle niveaus in Leeuwarden plaats: Jansoniusstraat 2a.

  • Dinsdag 19 juni 2018
    van 16.00 - 18.00 uur

Maak jij dit jaar een keuze voor een vervolgopleiding? En twijfel je nog? Dan is de InfoMarkt geschikt om te bezoeken. Tijdens de InfoMarkt geven docenten gerichte informatie over opleidingen in een persoonlijk gesprek. In Leeuwarden kun je informatie krijgen over alle MBO-opleidingen op alle niveaus. Wil je een MBO 1&2 locatie bezoeken, dan kun je een afspraak maken.

Onze locaties

MBO BuitenpostMBO HeerenveenMBO LeeuwardenMBO Sneek

 

MBO
 

banner brochure.jpg

Voorbereiding

Een Open Dag of een InfoMarkt kan je veel opleveren als je je goed voorbereidt. Om je daarbij te helpen hebben we een paar voorbeeldvragen op een rij gezet die je docenten, studiebegeleiders en studenten kunt stellen. Bekijk de vragen hier.

Meer weten over onze opleidingen?

Wil je eerst meer weten over onze opleidingen? Of wil je een brochure aanvragen? Bekijk de website of vraag de brochures aan!