Tuin, Landschap & Recreatie

Opleidingen

NORDWIN1081_carrousel_5_NW.pngMensen kunnen op allerlei manieren genieten van de groene buitenruimte. Een weekendje weg, een excursie in het bos, lekker relaxen in het park of samen aan de slag op een zorgboerderij. Is werken in de groene buitenruimte iets voor jou? Kies dan voor Tuin, Landschap & Recreatie en hou je bezig met de natuur als bron van ontspanning en vrijetijdsbesteding. Van ontwerp tot beheer, van sport tot ontspanning, alles is erop gericht om mensen een prettige tijd in de natuur te bezorgen. Ga mee, onderweg naar een beroep in Tuin, Landschap & Recreatie!

Wie ben jij?

Voor jou is de natuur om je heen belangrijk. Je weet wat groen en dieren kunnen betekenen voor mensen. Je bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken, je bent een echte aanpakker. Je bent enthousiast en gemotiveerd en wilt hard werken om in de boeiende en veelzijdige wereld van Tuin, Landschap & Recreatie je weg te vinden.

Waar hou jij van?

Je vindt het fijn om mensen een leuke tijd te bezorgen. Je bent graag buiten en je houdt van dieren. Je vindt het leuk om na te denken over inrichting en onderhoud van een park, tuin of plantsoen en je bent geïnteresseerd in alles wat daar bij hoort, van plantenkennis tot hout- en straatwerk.

Waar ben je goed in?

Je kunt met allerlei verschillende mensen omgaan en bent handig met machines. Je kunt goed zelfstandig werken. Je bent een planner en schrikt niet van onverwachte situaties. Organiseren en begeleiden passen goed bij jou. 

meer info ->
factsheet groene ruimte