Aanmelden MBO-opleiding

Wil je je aanmelden voor Dierenartsassistent paraveterinair? Dat kan digitaal via het linkje in het schema dat je onder aan deze pagina ziet. Voordat je dat gaat doen, raden we je aan onderstaande informatie door te lezen.

Maximum aantal plekken: 56

In een mbo-opleiding is stage een belangrijk onderdeel. Zonder stage, geen diploma! Bij de opleiding Dierenartsassistent paraveterinair hebben we een beperkt aantal stageplekken. Daarom stellen wij een maximum van 56 opleidingsplaatsen.

Loting
Voor het schooljaar 2021 – 2022 zijn er voor Dierenartsassistent paraveterinair 56 plaatsen beschikbaar. Als er meer aanmeldingen zijn dan het aantal plaatsen dat we hebben, dan loten we in de week na 1 mei. De loting gebeurt door een notaris. Interne doorstromers uit het VMBO hebben voorrang bij de plaatsing. Verder maakt iedereen die zich tot en met 1 april aanmeldt, even veel kans op plaatsing. Het maakt dus niet uit of je je vroeg of laat aanmeldt. 

Eventuele andere opleiding
Word je niet ingeloot en is er dus voor jou geen opleidingsplaats in de opleiding van je keuze? Dan nemen we contact met je op en begeleiden we je naar een passende andere opleiding. Hiervoor krijg je een intakegesprek. Denk dus alvast goed na naar welke opleiding je tweede keuze uitgaat.

Wil je je digitaal aanmelden?
Dat is wel zo handig, want dan krijgen we al jouw gegevens direct correct binnen en hoef jij niks op te sturen of te uploaden.

Wat heb je nodig om je aan te melden?

 • Burgerservicenummer (BSN). Heb je geen BSN? Neem dan contact op met ons Onderwijs Service Bureau, eduarte@nordwincollege.nl of 058 253 40 00.
 • Gegevens van de school waar je het laatst op hebt gezeten en de opleiding die je het laatst hebt gevolgd.
 • Je e-mailadres. Heb je geen e-mailadres? Neem dan contact op met ons Onderwijs Service Bureau, eduarte@nordwincollege.nl of  058 253 40 00.
 • Scan van je diploma en cijferlijst die je kunt uploaden als je deze al hebt gekregen.
 • Als je die hebt, een scan van je dyslexie- en/of dyscalculieverklaring.

Goed om te weten

 • In het Aanmeldformulier vragen we je akkoord te gaan met het Studentenstatuut MBO.
  Lees deze voordat je je aanmeldt.
 • Als je je e-mailadres invoert, dan ontvang je automatisch een bevestiging van je aanmelding.
 • Zodra we alle documenten compleet hebben, verwerken we je aanmelding.
 • Lukt het niet om je aan te melden? Dan kun je tijdens kantoortijden contact opnemen met ons Onderwijs Service Bureau, eduarte@nordwincollege.nl of 058 253 40 00. Zij helpen je graag.

Klik op de locatie in het schema hieronder om je aan te melden.

OpleidingDiplomanaamNiveauDuurLocatie
MBO- dierenartsassistente paraveterinair Dierenartsassistent paraveterinairBOL 44 jr.Leeuwarden