Bloem & Styling

Opleiding

NORDWIN1081_carrousel_2_NW.pngHet gedecoreerde kopje in je handen, de ingerichte etalage in de winkelstraat, die mooie boeketten op de tafel daar… Zijn dat dingen die jou ook opvallen? Kies dan voor een opleiding op het gebied van Ontwerpen & Vormgeven en verdiep je in het inrichten van de wereld om je heen. Binnen en buiten, in het groot en in het klein. Van een goed idee tot een handig voorwerp. Van bloemen en planten tot een kleurrijke etalage. Ga mee, onderweg naar een beroep in Bloem & Styling!

Wie ben jij?

Jij hebt oog voor de wereld om je heen. Je bent gevoelig voor trends en sfeer en je weet wat een ruimte prettig maakt. Je bent creatief, maar zeker ook praktisch: voor jou is een ruimte of een voorwerp een gebruiksvoorwerp met een functie en een doel. Je bent gemotiveerd en wilt hard werken om in de boeiende en de veelzijdige wereld van ontwerpen en vormgeven jouw weg te vinden.

Waar hou jij van?

Je houdt van vormen en kleuren, van bloemen en planten, van mooie dingen. Je kunt genieten van slimme oplossingen waarover is nagedacht. De natuur is voor jou een inspiratiebron.

Waar ben je goed in?

Je kunt een idee vertalen in een vernieuwend product. Je weet hoe je een ruimte sfeer en uitstraling kunt geven. Je hebt gevoel voor nieuwe stijlen en opkomende trends én je hebt zakelijk inzicht. Je kunt goed luisteren en de juiste vragen stellen, zodat je helder krijgt wat de klant van je vraagt.

meer info ->
factsheet Bloem