Agro, Handel & Techniek

Opleidingen

Nordwin-opzet-trekker-2.pngBij opleidingen op het gebied van Agro, Handel & Techniek draait het om mensen, planten, dieren, (duurzame) techniek en economie. Een groot deel van wat je eet, komt van dieren, van het land of uit de kas. Bodemkunde, groenonderhoud en het bemesten van gewassen, maar ook onderhoud, beheer, transport, logistiek en het verkopen van producten zijn belangrijk in deze sector. Ga mee, onderweg naar een beroep in Agro, Handel & Techniek!

Wie ben jij?

Jij hebt groene vingers en gevoel voor techniek. Je bent nieuwsgierig en onderzoekend. Je hebt ook oog voor detail, maar ziet ook het grotere geheel. Je bent gemotiveerd en wilt hard werken om in deze boeiende en veelzijdige wereld van Agro, Handel & Techniek je weg te vinden.

Waar hou jij van?

Je vindt het leuk om mee te werken aan de ontwikkeling van nieuwe producten voor de toekomst. Je houdt van planten en dieren en vindt duurzaamheid belangrijk. Je bent graag buiten en je houdt van afwisseling en een dynamische werkomgeving.

Waar ben je goed in?

Je kunt plannen en organiseren. Nauwkeurig werken is geen probleem. Je kunt goed omgaan met allerlei verschillende mensen en hebt een neus voor kansen en mogelijkheden. 

meer info ->
Factsheet Veehouderij
Factsheet Food
Factsheet groene ruimte