Voorbereiding Ete by de Boer gestart

Onze Bloem & Styling-studenten werken aan de aankleding van de boerderijen, die het decor vormen bij "Ete by de Boer". Deze week is de voorbereiding voor de aankleding al gestart: met allerlei attributen en voedsel (niet te vergeten de jippels!) van de boerderij maken de studenten een aantrekkelijke decoratie. Volgende week zijn we op locatie en laten we je het eindresultaat zien. Maar deze week is het eerst tijd voor de voorbereiding.

Lijkt het jou ook boeiend om mee te werken aan dit soort projecten en zoek je nog een mbo-opleiding? Kom dan op dinsdag 19 juni naar onze InfoMarkt. Je bent van harte welkom van 16.00 tot 18.00 uur. Aanmelden voor de InfoMarkt kan hier..

Webp.net-resizeimage (1).jpgWebp.net-resizeimage (2).jpgWebp.net-resizeimage (3).jpgWebp.net-resizeimage (5).jpg 

 

Wat is Ete by de Boer?
In boerenschuren aan de Oudebildtdijk, de langste straat van Nederland, worden bezoekers op 23 juni 2018 getrakteerd op een uitgebreide aardappelmaaltijd met streekproducten. Ze kunnen terecht in de aardappelschuren, waar ook kunst te bewonderen is. Voor of na de maaltijd krijgen de bezoekers een rondleiding op het boerenbedrijf. Kijk voor meer informatie op: http://www.bildtseaardappelweken.nl/

 

Terug