Nordwin College plant helm 'Blote voeten pad'

Op 26 maart is een grote groep van circa 60 MBO-studenten en docenten op Ameland gearriveerd. Het betrof studenten van onder andere de secties Groen, Grond & Infra, Melkveehouderij, Dierverzorging, Paardenhouderij, Bloem & Styling en Voeding.

Op de dag van aankomst is door de Stichting Amelander Musea (STAM) een rondleiding op de Eendenkooi georganiseerd. De Eendenkooi bevindt zich op de Kooiplaats, iets ten oosten van Buren. De studenten hebben overnacht in de Kienstrahoeve en in vakantiehuis Kienstra, beiden aan de Willibrordusstraat te Buren.

Op woensdag 27 maart is gestart met een lezing door de STAM over Ameland op de kampeerboerderij in Buren. Later op de ochtend stond een rondleiding door het Natuurcentrum in Nes op het programma. Ook kon een kijkje achter de schermen van het aquarium worden genomen.

 blote voeten pad3 bloten voeten pad2 blote voeten pad   

Studenten van de sectie Groen hebben woensdagmiddag onderhoud gepleegd aan het Blote voeten pad bij het Natuurcentrum. Er is circa 250 m2 helm geplant. De studenten werden ondersteund door medewerkers van de STAM.

Zie meer op http://www.waddencampus.nl/

Terug