Wielerploeg Nordwin College Buitenpost fietst flink bedrag bij elkaar

IMG_6818 (Large).JPG

foto: Jan Roosdorp

Wielerploeg Nordwin College Buitenpost fietst flink bedrag bij elkaar

BUITENPOST – Afgelopen zaterdag liet ook de wielerploeg van het Nordwin College in Buitenpost zich tijdens het evenement ‘Sport op de As’ niet onbetuigd. De ploeg had zich flink laten sponsoren en samen met een hamburgeractie voor de leerlingen van de school werd er 1067 euro voor de Stichting Leergeld ingezameld.

Onder het personeel van het Nordwin College in Buitenpost bevindt zich een flink aantal wielrenners. Dat was dan ook de reden dat het plan om mee te doen met het evenement ‘Sport op de As’ enthousiast werd ontvangen.

Afgelopen zaterdag gingen een damesteam en twee herenteams van start. Niet alleen de sportieve uitdaging stond voorop. Ook werden de ploegen behoorlijk gesponsord voor het goede doel van ‘Sport op de As’, de Stichting Leergeld.

Van tevoren hadden de teams flink geoefend en er was zeker sprake van een niet geringe onderlinge competitie. Tijdens het sfeervolle sportieve gebeuren werd er op het 32 kilometer lange traject zeker niet op een zweetdruppeltje meer of minder gekeken.

Naast de inspanning van de wielerploegen droegen ook de leerlingen van de groene school hun steentje bij. De verkoop van hamburgers tijdens twee pauzes leverde het forse bedrag van 255 euro op.

In totaal kon er 1067 euro op de rekening van de Stichting overgemaakt worden.

 

Terug