Entreeopleiding

Heb je geen vooropleiding? Dan kun je de entreeopleiding volgen. Deze opleiding bereidt je voor op de arbeidsmarkt. Of op doorstroming naar een MBO-opleiding op niveau 2. Met de entreeopleiding ontwikkel je de belangrijkste vaardigheden die je nodig hebt voor een baan. De opleiding duurt 1 jaar. Met de Entreeopleiding haal je MBO-opleiding op niveau 1. Het is een brede opleiding voor mensen die het liefste met hun handen werken en graag leren in een praktijkomgeving. Je leert algemene vaardigheden die je nodig hebt als je in een bedrijf aan de slag gaat als werknemer. Maar je kunt dus ook doorstromen naar niveau 2. De Entreeopleiding bereidt je voor op assisterende functies op de arbeidsmarkt. Je krijgt onderwijs op school en in de beroepspraktijk. Daarbij krijg je intensieve (individuele) coaching en loopbaanbegeleiding.

NORDWIN1081_carrousel_1_NW.png

 

Toelatingseisen entreeopleiding

Om een entreeopleiding te volgen, moet je voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • je bent op 1 augustus minimaal 16 jaar oud
  • je kunt niet toegelaten worden tot een opleiding op de niveaus 2, 3 en 4.

Kenmerken entreeopleiding

De entreeopleiding bereidt je voor op assisterende functies op de arbeidsmarkt. Je krijgt onderwijs op school en in de beroepspraktijk. Daarbij krijg je intensieve (individuele) coaching en loopbaanbegeleiding.

Na de entreeopleiding

Na uiterlijk 4 maanden maken we voor jou een studieadvies op. Tegelijkertijd kijken we of je liever naar werk gaat of verder gaat leren op niveau 2. Samen met jou kijken we wat het beste bij je past.

Keuzedelen
Kosten
Aanmelden