Aanmelden MBO-opleiding

Wil je je aanmelden voor een van onze opleidingen? Dat kan digitaal via de link 'GA NAAR HET AANMELDINGSFORMULIER' onder aan deze pagina. Voordat je dat gaat doen, raden we je aan onderstaande informatie door te lezen. 

Wil je je aanmelden voor Dierenartsassistent paraveterinair?

Voor het schooljaar 2018 – 2019 zijn er voor Dierenartsassistent paraveterinair 56 plaatsen beschikbaar. Als er meer aanmeldingen zijn dan het aantal plaatsen dat we hebben, dan loten we in de week na 1 april. De loting gebeurt door een notaris. Interne doorstromers uit het VMBO hebben voorrang bij de plaatsing. Verder maakt iedereen die zich tot en met 1 april aanmeldt, even veel kans op plaatsing. Het maakt dus niet uit of je je vroeg of laat aanmeldt. Als je je wilt aanmelden, klik dan op deze link.

Wil je je aanmelden voor een opleiding van MBO Life Sciences?

Ga dan naar www.mbolifesciences.nl/aanmelden.

Wil je je digitaal aanmelden?
Dat is wel zo handig, want dan krijgen we al jouw gegevens direct correct binnen en hoef jij niks op te sturen of te uploaden. Laat het vinkje aan staan bij: 'Ja, DUO mag wijzigingen in mijn gegevens doorsturen naar Nordwin College'.

Wat heb je nodig om je aan te melden?

 • Burgerservicenummer (BSN). Heb je geen BSN? Neem dan contact op met ons Onderwijs Service Bureau, eduarte@nordwincollege.nl of 058 253 40 00.
 • DigiD
 • Gegevens van de school waar je het laatst op hebt gezeten en de opleiding die je het laatst hebt gevolgd.
 • Je e-mailadres. Heb je geen e-mailadres? Neem dan contact op met ons Onderwijs Service Bureau, 058 253 40 00.
 • Scan van je diploma en cijferlijst die je kunt uploaden als je deze al hebt gekregen (alleen nodig als je je zonder DigiD aanmeldt).
 • Heb je een dyslexie- en/of discalculieverklaring? Maak hier dan een scan van.

Goed om te weten

 • In het Aanmeldformulier vragen we je akkoord te gaan met het Studentenstatuut MBO.
  Lees deze voordat je je aanmeldt.
 • Als je je e-mailadres invoert, dan ontvang je automatisch een bevestiging van je aanmelding.
 • Zodra we alle documenten compleet hebben, verwerken we je aanmelding.
 • Lukt het niet om je aan te melden? Dan kun je tijdens kantoortijden contact opnemen met ons Onderwijs Service Bureau, eduarte@nordwincollege.nl of 058 253 40 00. Zij helpen je graag.
Ga naar het aanmeldingsformulier

 

Toelatingsrecht

JOB en LAKS voeren momenteel campagne om leerlingen en studenten te informeren over de nieuwe regels rondom toelating tot een mbo-opleiding en de aanmelddatum van 1 april. Daarnaast willen de organisaties zichzelf zichtbaar maken als hulp- en klachtenlijn voor jongeren die problemen hebben bij hun toelating tot het mbo. Op de websites van de beide organisaties kunnen aankomend mbo-studenten terecht voor de meest gestelde vragen. Klik hier voor meer informatie.